2012. május 25., péntek

A legjobban fogyó USB pendrive immáron 64 GB-os lett

A praktikus, jól kezelhető és attraktív megjelenésű DataTraveler 101 G2 a Kingston legjobban fogyó pendrive-ja. A DT 101 G2 család legújabb tagja a jelenleg legnagyobb, 64 GB tároló hellyel büszkélkedhet a többiek előtt.

A kedvező árú megoldásokat kereső felhasználók kedvence a DataTraveler 101 G2 sorozat, hiszen a mindenféle élethelyzethez igazodó széles tárolási (és ár) kínálat egyáltalán nem megy a minőség és főleg nem a megjelenés és használhatóság rovására.



A kupak mentes kialakítás a napi rendszeres használatot és a hordozhatóságot nagyban megkönnyíti, nincs mit elveszteni. Az új DT 101 G2 az urDrive szoftvercsomag friss változatával kerül a boltok polcaira. Az urDrive élettel tölti meg a pendrive-ot, a passzív tárolóból aktív társat varázsol azzal, hogy a fájlok, zenék, fotók, játékok és videók kezelését egy könnyen megszokható felületbe integrálja.

Az egyes, különféle számítógépeken nem kell keresgélni vagy megszokni a böngészőt, a fájlkezelőt és a médialejátszót, mert az urDrive mindig a megszokott felülettel áll a rendelkezésünkre. A beépített fotónézegető és MP3 lejátszó mellé még kapunk egy 6 GB-os online tárterületet, ami a jelenlegi cloud szolgáltatásokat tekintve igen figyelemre méltó. Több pendrive-val a több ilyen tárterületünk lehet, amelyet például a fontos fájljaink biztonsági mentéséhez használhatunk.

Az egyes kapacitásokat (4GB - 64GB) a színük különbözteti meg egymástól. A Kingston DataTraveler pendrive-ok 5 év jótállással kaphatóak.