2014. július 10., csütörtök

A microDuo már USB 3.0 csatlakozóval is!

A népszerű DataTraveler család kétpólusú microDuo pendrive-ja már a gyors USB 3.0 csatlakozóval is elérhető. Az okostelefonok és tabletek tulajdonosai hamar megszerették ezt a kétféle, microUSB és USB csatlakozós pendrive-ot, amellyel a készülék belső memóriájából értékes terület szabadítható fel és nem kell kártyaolvasó sem a PC-vel való kapcsolathoz.


A Kingston DataTraveler microDuo pendrive az OTG csatlakozóval rendelkező olostelefonok és táblaszámítógépek tulajdonosainak életét könnyíti meg azzal, hogy egy praktikusan és minden további eszközt (kártyaolvasó, OTG kábel) nélkülözve közvetlenül az készülékükhöz, illetve számítógépükhöz csatlakoztathatják.


Ezáltal az adatátvitel minden eddigi módszernél egyszerűbb lett. A készülékek túlterhelt belső memóriája pillanatok alatt megszabadítható az ott gyűlő felesleges adattól és feltölthető a friss információkkal. A számítógépen az új USB 3.0 csatlakozásnak köszönhetően, a pendrive tartalma gyorsan lecserélhető.


A DataTraveler microDuo 3.0 az USB 3.0 porton keresztül olvasáskor elérheti a 70MB-ot másodpercenként, íráskor pedig a 15 MB/s-os adatátviteli sebességet. A DTDUO3 három tárterülettel kerül forgalomba: 16 GB, 32 GB és 64 GB, így jelenleg minden felhasználói igényhez van megfelelő méret.