2014. július 15., kedd

DataTraveler Mini 3.0 Red

A apró termetű Mini egy új, vibráló piros színben kerül az üzletek polcaira. A nagyon jó árú, könnyen hordozható pendrive változat USB 3.0 csatlakozóval készül. Az új pendrive-ok beszerzésénél már nagyon ajánlott ilyen, gyors adatátvitelre képes flash tárolókat beszerezni, hogy amikor az USB 2.0 már kihal, ne kelljen adattárolókat is venni.


A Mini fém háza védelmezi a napi szállítással járó ütésektől, karcoktól. Hatalmas kulcskarikájával bátra a kulcstartóra csatolható, így mindig lesz veled egy tároló, ha éppen szükség van rá. A DataTraveler Mini színei a Kingston hagyományait követve a tárolási kapacitáshoz igazodnak.


A legkisebb egység, a 16 GB kapott most új festést, ezentúl vörös színben lesz elérhető. De a nagyobb testvérekről se feledkezzünk el, még ha most nem is frissültek meg: a 32 GB-os türkiz, a 64 GB-os grafitszürke és a méretes 128 GB-os emerald zöld.


A kicsi pendrive-ok USB 3.0 csatlakozáson keresztül 70 MB/s olvasási sebességet is elérik. Az új, 16 GB-os méret 10 MB/s-al tud írni, a többiek ennél még gyorsabbak, akár 15 MB/s-os átvitelre is képesek lehetnek.


Végül, de nem utolsó sorban a Mini konkrét fizikai méretei: 42,33 mm x 12,66 mm x 5,98 mm